Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
19.000 Ft felett ingyenes szállítás.
A termelőtől vásárolt bor céges ajándékként való juttatása adómentes!

Trezorba került a Tornai Top Selection Aranyhegy Juhfark 2020

Trezorba került a Tornai Top Selection Aranyhegy Juhfark 2020
A londoni International Wine Challenge nemzetközi borversenyen idén aranyérmet kapott a jellegzetes somlói terroir-jegyeket mutató Tornai Top Selection Aranyhegy Juhfark 2020.

Világos aranysárga színe, gyümölcsös (aszalt kajszibarack, füge, alma) íze és illata, telt zamata és harmonikus savszerkezete kiemelte az 52 országból származó versenytársai közül, így méltán részesült a neves elismerésben.

A 2020-as Tornai Top Selection Aranyhegy Juhfarkból limitált mennyiséget, összesen 5277 palackot készítettünk. Azért, hogy ennek a kiváló tételnek a páratlan zamatát évek múlva is élvezhessük, a még meglévő 180 palackot reserve státuszba soroltuk, és trezorunkban helyeztük el. Ideális körülmények között tároljuk, és a későbbiekben kínáljuk majd őket megvételre. A különleges, limitált borok kedvelőinek érdemes követniük a Tornai Pincészet híradásait, ahol értesülhetnek e különleges tétel megvásárolhatóságáról.

Webshopunkban azonban már megtalálható a Tornai Top Selection Aranyhegy Juhfark 2021-es évjárata, melyet jó szívvel ajánlunk minden borkedvelőnek. Garantáltan feledhetetlenné, szinte ünnepivé teszi a kóstolás pillanatait (is). Rendelés ITT.