Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
19.000 Ft felett ingyenes szállítás.
A termelőtől vásárolt bor céges ajándékként való juttatása adómentes!

Vendéglátás

Borkóstoló
A Somló – boraival és atmoszférájával – különleges, az egész világon egyedülálló hely. A speciális, vulkanikus talaj, az időjárás és az ezeket jól visszaadó szőlőfajták révén olyan borok készülnek itt, amelyek sehol máshol nem reprodukálhatók. Szeretnénk ebből minél többet átadni vendégeinknek, és ennek kitűnő módja egy borkóstoló a pincénél.

Borvacsora
Boraink mellé különleges gasztronómiai élményeket is kínálunk. Borvacsoráink friss, helyi alapanyagokból elkészített, szezonális fogásokból állnak, a legjobb borpárosításokkal. Konyhánk az exkluzív, modern technológiával elkészített, magyaros vonalat képviseli, ízletes és változatos ételekkel. A borvacsorák bejelentkezéssel, minimum 10 fős csoportok részére elérhetőek.

Étterem
Konyhánk az innovatív, tájjellegű bistro-vonalat képviseli. Az ételek friss, helyi alapanyagokból készülnek, a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, a Somló és környéke, a Kisalföld és a Bakony ízeire építve. Magunk készítjük a kínált házi kenyeret, szőlőlekvárt, savanyított termékeket, borecetet, és az ételekhez a fűszerkertünkben termelt és a természetben gyűjtött alapanyagokat is szívesen használjuk.

Aktuális étlapunkat itt találod.

Dűlőtúra
Éld át a Somlót vezetett túráinkon – megmutatjuk a legszebb helyeket, elmeséljük a történetét, és megkóstolhatod legjobb dűlőinek borait ott, ahol teremnek. Legközelebb Pünkösdhétfőn kínálunk dűlőtúrát.

Pincetúra kóstolóval
Különleges élmény ott kóstolni, ahol a bor készül. Körbevezetünk a pincén, bemutatjuk a különböző borkészítési eljárásokat, és közben megkóstolhatod borainkat. Pünkösdvasárnap és Pünkösdhétfőn egész nap kínálunk pincetúrákat.

Bormúzeum
1946 óta készítünk bort a Somlón, és az évtizedek során rengeteg tárggyal gazdagodtunk. Tornai Tamás, a Pincészet mai tulajdonosa itt nőtt fel, édesapjától és a többi nagy öregtől már gyerekként sokat tanult a hegyről.