Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
19.000 Ft felett ingyenes szállítás.
A termelőtől vásárolt bor céges ajándékként való juttatása adómentes!

NYEREMÉNYJÁTÉK - Új arculattal és új címkecsaláddal erősít a Tornai Pincészet

NYEREMÉNYJÁTÉK - Új arculattal és új címkecsaláddal erősít a Tornai Pincészet
Mint Magyarország egyik leginnovatívabb, legsikeresebb és legtöbb nemzetközi elismerést begyűjtő borászata büszkén mutatjuk be új arculatunkat és új címkecsaládunkat. Természetesen a megújulás közepette is őrizzük legszebb, örökös küldetésünket: óvni és vigyázni a Somló egyedülálló adottságait.

Nyereményjáték! Tornai Pincészet: Új külsővel, változatlan szívvel! 

Ismerd meg a Tornai Pincészet új címkecsaládját és megújult arculatát! Ismerd meg a megújulás elemeit, válaszolj három kérdésre és nyerd meg az értékes Tornai ajándékok egyikét! 

Nyeremények:

  • Fődíj: Somlói hétvége 2 személyre egy éjszaka szállással és 6 tételes borkóstolóval
  • További nyeremények: Három szerencsés nyertes "6 palackos Tornai borválogatást" kap

A játék kérdései:

  • Mi újult meg?
  • Mit jelenít meg az új cimkecslád?
  • Mit ábrázol az új logó?

A válaszok tovább olvasva találhatóak meg!

 

Játék időtartama: 2024.06.12. 14:00 - 2024.06.30. 23:59  Sorsolás: 2024.07.01.

A nyerteseket a Facebook oldalunkon hirdetjük ki. Ne maradj le, játssz velünk és nyerj!

Részvételi szabályzat: ITT

 


Közel nyolc évtizedes történetünkben többször is változott boraink megjelenése és a hagyományainkra utaló márkajelzés. Az első nagy lépés 1983-ban, az akkor piacra kerülő saját palackra tervezett címke volt, amelyen az alapító, Tornai Endre többszáz éves pincéje és a Somló sziluettje szerepelt. Ez a címke aztán többször is változott, majd 2010-ig fokozatosan összeállt a mostanáig használt címkecsaládunk. 

Amit most megújítunk. Az arculatváltás üzenete az, hogy boraink – bár különböző stílusban készülnek és más-más alkalomhoz illenek – mégis egy jól meghatározható, közös Tornai brandet képviselnek. Megjelenésük egységesebbé válik, és különbözőségüket csak finom grafikai utalások jelzik. Az új címkecsalád karakteresen jeleníti meg a pincészet 18. századi épületének homlokzatát, ami jól felismerhetővé és megkülönböztethetővé teszi. 

A megújulás fontos eleme pincészetünk logójának változása is, ez modern formában viszi tovább az eredeti sólyom motívumot. Részben változnak borcsaládjaink megnevezései is, ezentúl Birtok, Prémium és Selection néven kerülnek forgalomba.
Az év folyamán fokozatosan vezetjük be új címkéinket, elsőként a Selection Aranyhegy Juhfark 2022, a Prémium Olaszrizling 2022, a Jégbor 2022 és a Birtok Juhfark 2023 palackjain találkozhat velük a közönség és a szakma. 

Izgatottan várjuk a fogadtatást! Reméljük, tetszeni fog, és ezzel is újabb és újabb híveket szerzünk a Somlónak!