Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KARÁCSONYI AJÁNLATUNK CÉGEKNEK

Tornai Válogatások – mindenkinek a legjobbat.
Karácsonyi ajánlatunkat magánszemélyeknek itt találod.

FONTOS INFORMÁCIÓ CÉGES AJÁNDÉKOZÁSHOZ: November 16-tól adómentessé válik a palackos bor, valamint a bor vendéglátás keretében (borvacsora, borkóstoló) történő juttatása. Ez a szabály csak akkor érvényes, ha a vásárlás közvetlenül a bor előállítójától történik, amely kritériumnak a Tornai Pincészet megfelel. A részletekért hívja a +36 70 339 9896 telefonszámot.

Pincészetünk kedvezményes árú, ünnepi válogatásait úgy állítottuk össze, hogy munkatársainak és partnereiknek is kitűnő ajándékok legyenek. Különleges, vulkanikus ízvilágú somlói borainkat és a többi ínyencséget díszdobozban, törésgaranciával, pár nap alatt, ingyenesen szállítjuk ki Önnek. Egyedi ajánlatokkal is örömmel állunk rendelkezésére. A részletekért és megrendeléshez kattintson a kiválasztott termékre vagy keresse munkatársunkat, Dományházi Évát: +36 70 339 9896, edomanyhazi@tornaipince.hu

Céges évzáró rendezvényhelyszínt keres? Évvégi és karácsonyi ebéd, vacsora, borvacsora és egyéb programajánlatunkat ide kattintva éri el.

Rendezés: