Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
19.000 Ft felett ingyenes szállítás.
A termelőtől vásárolt bor céges ajándékként való juttatása adómentes!

Jótékonysági Nap a Somlón

Jótékonysági Nap a Somlón
Segítsünk együtt - te és mi: a pápai Stratégiai Légiszállítási Képesség (SAC) nemzetközi közössége és a Somlói civil közösség jótékonysági napot szervez a törökországi földrengés károsultjainak megsegítésére. Az esemény helyszíne és főtámogatója a Tornai Pincészet. A nap folyamán a civil kezdeményezés jótékonysági vásárt és művészeti kiállítást szervez a borteraszon, este aukciót a rendezvényteremben.

A felajánlásokból a szervezők adományokat vesznek, ezeket közvetlenül a rászorulóknak juttatják el a török nagykövetségtől kérve iránymutatást, hogy pontosan milyen adományokra van szükség. Az akcióhoz hozzájárulhatsz az alábbi módokon:

- Jelentkezz árusnak a jótékonysági piacra
- Látogass el a piacra és vásárolj az árusok termékeiből
- Vegyél jegyet bármelyik eseményre
- Adományozz valamit az aukcióra (lehet szolgáltatás is)
- Vásárolj az aukción

Árusok, adományok jelentkezés és felajánlás: info@somloi.hu

Program és jegyárak:

10:00 - 18:00
Jótékonysági vásár és művészeti kiállítás. Helyszín: a Tornai Pincészet terasza és a rendezvényterem (étterem), ahova rossz idő esetén a piac is beköltözik. A Tornai pincészet vinotékája és múzeuma is nyitva tart - a program ezen részére nincs belépődíj.

11:00 - 13:00
Vezetett gyalogos dűlőtúra a Somlón – látogasd meg a Tornai pincészet legszebb dűlőit és kóstold meg borainkat ott, ahol teremnek. Jegyár: 6900 Ft/fő, 18 év alatt ingyenes

14.00 - 15.00
Vezetett pincetúra Csonka Zoltán borásszal - Helyszín: Tornai Pincészet Jegyár: 1500 Ft/fő, 18 év alatt ingyenes

16:00 - 18:00
Exkluzív, 6 tételes boros kóstoló a pincészet tulajdonosával, Tornai Tamással. Helyszín: a pincészet kóstolóterme Jegyár: 8900 Ft/fő

A dűlőtúra, a pincetúra és a borkóstoló magyar és angol nyelven is élvezhető.

18:00 - 19:00
Speciális Mentő Alakulat Alapítvány, Orbán János kutató-mentő visszaemlékezése a törökországi földrengés utáni mentés pillanatairól. Ingyenes, helyszín: rendezvényterem.

A Speciális Mentő Alakulat magasból mentő, kosaras autójával vonul ki, amelyet egész nap megcsodálhatnak a gyerekek.

19:00 - től
Jótékonysági aukció. Helyszín: rendezvényterem (étterem)

Étel ital: a Tornai Pincészet a la cart étterme és vinotékája egész nap fogadja a vendégeket a tavaszi étlappal és a megszokott italválasztékkal. Étlapért kattints.

Foglalás és regisztráció: rendezveny@tornaipinceszet.hu , +36 70 338 3893 A dűlőtúrára, pincetúrára és a borkóstolóra előzetes regisztráció szükséges.

Szervező: Cartwright Éva, magánszemély
További információ: info@somloi.hu