Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
19.000 Ft felett ingyenes szállítás.
A termelőtől vásárolt bor céges ajándékként való juttatása adómentes!

Ismerd meg a Tornai Pincészet különlegességét!

- 2024. 02. 28. 17:51:47
Ismerd meg a Tornai Pincészet különlegességét!

Tornai Aranykönny 2022: érzéki élmény egy pohárban.

Kései szüretelésű Aranykönny borunk egy valódi mestermű.

 

A szőlőt túlérett, töppedt állapotban kezeltük, hogy minden zamat és aromája tökéletesen kibontakozhasson. A szőlőszemeket egy éjszakán át áztatjuk zárt présben, hogy a túlérett, töppedt szemekből minden íz és zamat kioldódhasson. Az erjesztés után gondos szűrés és készre kezelés következik, mielőtt gyorsan palackba zárnánk ezt a különleges somlói bort. A Tornai Aranykönny igazi csemegének számít az édesborok szerelmesei körében, melyben a Somló vidékének karakteres jegyei is visszaköszönnek.

 

Fedezd fel az igazi desszertbort!

Tornai Aranykönny 2022 nemcsak egy ital, hanem egy valódi élmény. A sós-ásványos jegyekkel kiegészített virágos és gyümölcsös aromák garantáltan lenyűgözik az ízlelőbimbókat.

Kristálytiszta arany színe és a pohár falán egységesen lecsorgó lábak jelzik, hogy nagy beltartalmi érték rejtőzik a palackban. Tiszta, közepesnél intenzívebb, de nem tolakodó illat.

A fehérszirmú virágok és őszibarack, valamint szőlő illata mellett a sós-ásványos jegyek is felbukkannak. Kóstolva az édes kortyot magas savérzet és közepes alkoholérzet keretezi szépen. Az illatban ígért jegyek mellett kandírozott citrom, citromhéj és finom narancsolaj is megjelenik. Közepesen hosszú lecsengését az összhang és egyensúly jellemzi.

 

Kinek ajánljuk?

A különleges tételek szerelmesei mindenképp megtalálják benne számításukat. Ideális évfordulókra, különleges estékre, családi- és baráti találkozókra és persze nőnapra! Lepd meg párod ezzel a különleges borral és varázsolj számára egy különleges estét!

Ha pedig további tételeket kóstolnátok, akkor várunk Benneteket a Tornai Pincészetben a Somlón, ahol 4-es, 6-os vagy akár 8-as kóstolókat is választhattok!

További információk: www.vendeglatas.tornaipince.hu

 

A Tornai Aranykönny borunkat ide kattintva rendelheted meg!

Kosárba