2018 ŐSZ: VACSORA ÚJBOROKKAL

Borvacsoráinkat szezonális fogásokkal kínáljuk, az étel- és borsort az Önök igényei alapján állítjuk össze. Egy példa:

   

Welcome drink: Friss Irsai Olivér 2018
Előétel: Liba rilette sütőtök carpaccióval, olivás bagett-tel  / Friss Zenit 2018
Leves: Gyömbéres körteleves Aranykönnyben érlelt libamájjal  / Friss  Juhfark 2018
Főétel: Konfitált libacomb currys narancsos meggyel, sütőtökös burgonyapürével  / Pink Pinot Grigio 2018
Desszert: Diótorta szőlőtükrön  / Aranykönny 2018

Kérje személyre szabott ajánlatunkat: Sándor Noémi +36 70 339 9821,  e-mail: rendezveny@tornaipince.hu

Olvasson többet a konyhánkról.