Vendéglátás - régi, nem használatos

Kóstoló pince

Kóstoló pince

Pincészetünkben egész évben várjuk Önöket borkóstolóra, pincelátogatásra. A borok mellé helyi alapanyagokból készült borkorcsolyákat és különleges, meleg ételeket is kínálunk.

A vinotékában az összes forgalmazott borunk megvásárolható, a pincészethez tartozó Somló-múzeumban pedig bemutatjuk a borvidék múltját és jelenét.

Borbemutató terem

Borbemutató terem

A 120 fős, üvegfalú, légkondicionált rendezvényterem csoportos borkóstolóra, borvacsorára, céges és családi rendezvények megtartására egyaránt kitűnő helyszín.

Vinotéka

Vinotéka

A borbemutató teremmel szemben, a terasz másik oldalán található a vinotéka. A hatalmas üvegfelületek ebben a helyiségben is szabad kilátást engednek a csodálatos somlói tájra. A vinotékában pincészetünk összes forgalmazott bora megkóstolható és megvásárolható.

Múzeum

Múzeum

A fölénk magasodó egykori vulkán és a lankáin folyó szőlészet - borászat minden részletével, titkos fortélyával megismerkedhetünk, ha egy rövid sétát teszünk a Somló egyetlen múzeumában, mely a Tornai Pincészetnél található.

A hegy színes történelme ismerhető meg a tárlókban, miközben a szőlőműveléshez elengedhetetlen, évszázados eszközök tekintenek ránk.

Rendezvények a születéstől az arany lakodalomig

Rendezvények a születéstől az arany lakodalomig

Az ember életét ünnepei teszik varázslatossá. Az ünnepek feltöltenek és összefűznek családtagokat, barátokat, jó ismerősöket, fűszerezik szürke hétköznapjainkat. Ünnepeink megülésének sikerét megalapozhatja egy emelkedett környezet, egy különleges helyszín, amely áthatja a lelkünket és a szívünket, s végtelenségig fokozza a résztvevők örömét.

Borkóstolás

A Somló – boraival és atmoszférájával – különleges, az egész világon egyedülálló hely. Szeretnénk ebből minél többet átadni vendégeinknek. És ennek a legjobb módja egy borkóstoló a pincénél.

Betakarítás, szüret

Betakarítás, szüret

Pincészetünkben egész évben várjuk pincelátogatásra,borkóstolóra, melyhez helyi alapanyagokból készült borkorcsolyákat és ínyenc meleg ételeket is kínálunk. Vinotékánkban a pince összes forgalmazott bora megtalálható, a pincészethez tartozó Somló-múzeumban pedig megismerkedhet a borvidék múltjával és jelenével.

Aktuális

Megkóstoltuk újborainkat

Az év egyik legizgalmasabb eseménye a januári készletkóstoló, amikor a pince összes, még nem palackozott tételét megkóstoljuk – ilyenkor természetesen

Háromszoros Valentin nap az étteremben

Ünnepeljen a párjával nálunk! Február 14-15-16-án a la carte étlappal és a legjobb borokkal várjuk Valentin nap alkalmából. Romantika, gyertyafény, különleges ételek ...

Farsang 2020

Február 15-én 18 órától zenés-táncos farsangi mulatságot rendezünk a pincénél, kitűnő borokkal, különleges büfévacsorával, jelmezes felvonulással. Belépés nem csak ...

Közösség