Vendéglátás

Borkóstoló

A Somló – boraival és atmoszférájával – különleges, az egész világon egyedülálló hely. A speciális, vulkanikus talaj, az időjárás és az ezeket jól visszaadó szőlőfajták révén olyan borok készülnek itt, amelyek sehol máshol nem reprodukálhatók. Szeretnénk ebből minél többet átadni Önöknek. És ennek a legjobb módja egy borkóstoló a pincénél.

Borvacsora

Boraink mellé különleges gasztronómiai élményeket is kínálunk. Borvacsoráink friss, helyi alapanyagokból elkészített, szezonális fogásokból állnak, a legjobb borpárosításokkal. Bejelentkezéssel, minimum 10 fős csoportok részére elérhetőek.

Vendégház

A SÉD PINCE Vendégház a Somló nyugati oldalán, a Séd dűlőben található, nem messze a Séd-forrástól. Ez a hegy legnyugodtabb és legérintetlenebb része, ahol valóban a pihenésé a főszerep, de több borászat és nevezetesség is található sétatávolságban.

Kerékpárbérlés és túratérkép

Megterveztünk a Somló körül egy biciklis túraútvonalat. Összesen 10 kilométer, alig van benne szintkülönbség, még egy gyerek is könnyűszerrel teljesíti. Körbejárhatjuk rajta a Somlót, felfedezhetjük csodáit, és útközben persze a legjobb pincék borait is megkóstolhatjuk. És ha nincs önnél bicikli, a pincénél tud kölcsönözni.

Esküvő

Rendezvénytermünk és a hozzá kapcsolódó terasz egyedülálló esküvői helyszín: tágas, elegáns tér, kitűnő borok és ételek, és mellé a Somló utánozhatatlan atmoszférája. Nem véletlen, hogy már több mint 100 pár kezdte közös életét nálunk, a Tornai Pincészetben.

Rendezvények

A birtokközpont nagyobb rendezvények egyedülálló helyszíne is. Válasszon minket – a profi infrastruktúra, lélegzetelállító környezet, évtizedes rendezvényszervezői tapasztalat, és a képzett személyzet a garanciája annak, hogy elégedett lesz.