Adventi borvacsora

A vacsorán felszolgált borok:

Top Selection Grófi Hárslevelű 2017: elnyerte a londoni International Wine Challenge, a világ legbefolyásosabb borversenyének legmagasabb elismerését, a Trófea díjat.
Top Selection Grófi Juhfark 2017: ugyanezen a versenyen aranyérmes.
A versenyre 50 ország 15 ezer borát nevezik. Mindkét borunk 95 pontot kapott a három, egymástól független, 10 tagú, nemzetközi szakértőkből álló zsűritől, ezzel a verseny (és a világ) 150 legjobb bora közé került 2019-ben.
Friss Zenit 2018: MUN-DUS nemzetközi borverseny 2019 aranyérem, az MTA bora 2019.
Aranykönny 2017: Országos Borverseny 2019 aranyérem.

Menü és borok:

AMUSE BOUCHE
Házi fűszervaj, mogyoró, friss bagett

ELŐÉTEL
Vászolyi sajtválogatás, körte, fenyőmag / Friss Zenit 2018

LEVES
Szavasgombás sültburgonya krémleves, fogas ropogós / Prémium Juhfark 2017

FŐÉTEL
Vaddisznószűz, céklák, pak choi / Top Selection Grófi Hárslevelű 2017

DESSZERT
Rákóczi Túros, fehér csokoládé, barack, meringue / Aranykönny 2017

Dátum: december 14. szombat, 18:00
A vacsora ára borokkal: 13990 Ft
Asztalfoglalás: +36 70 339 9821 rendezveny@tornaipince.hu

Bővebben a díjakról.

Bővebben konyhánkról.

Ez is érdekelheti:
4. Somlói Juhfark Ünnep
„Még sosem kóstoltam ennyire autentikus bort!" Wine Paris 2019