2018. a Tornai Pincészetben 4. Vendéglátás

A pincénél vendégül láttuk Borbás Marcsit és a Gasztroangyal stábját. Somlói látogatásukból kitűnő tévéműsor készült, amelyre hihetetlenül sok kedves visszajelzést kaptunk. A Somlón járt a VinCE magazin csapata is, akik nálunk kóstolták végig és értékelték a hegy legizgalmasabb tételeit. A kóstolóból cikk született, amelyben Horkay András nemzetközi borakadémikus (AIWS), az Országos Borszakértő Bizottság elnöke a Somlót hazánk legspeciálisabb, legegyedibb borvidékének nevezi. 2018-ban is sok-sok rendezvényt és programot szerveztünk a pincénél cégeknek és magánvendégeknek, és persze esküvőket: tavaly is tucatnyi pár kezdte közös életét nálunk. A nyár elejétől új séfünk van, aki valódi mestermunkákat készít, így új, különleges borvacsorákat is kínálunk. Ami pedig már idei hír: korszerűsítjük és bővítjük a konyhánkat, hogy aztán hosszabb nyitvatartással és még nagyobb választékkal várjuk Önöket. Találkozunk 2019-ben is!

Vissza: Innováció

Az elejére: Bor és Somló