Aktuális

2019. 10. 14.

4. Somlói Juhfark Ünnep

4. Somlói Juhfark Ünnep

Negyedszerre rendeztük meg az egyik legkülönlegesebb hazai szőlőfajtából készült bor reprezentatív bemutatóját, a Somlói Juhfark Ünnepet. A nagy sétálókóstolón rekord számú vendég ízlelte meg a hegy legjobb, különböző stílusban elkészített Juhfark borait.

2019. 10. 20.

Márton-napi libavacsora újborokkal

Márton-napi libavacsora újborokkal

4 fogás - 5 újbor - Somló múzeum és pincetúra - transzfer

2019. 10. 26.

Szakács, konyhai kisegítő, felszolgáló állások

Szakács, konyhai kisegítő, felszolgáló állások

Állandó és időszakos munkatársakat keresünk azonnali felvétellel.

2019. 11. 09.

Bemutatkozik új séfünk – szintet lép a Tornai konyha

Bemutatkozik új séfünk – szintet lép a Tornai konyha

Domokos Roland első rántottáját 7 éves korában csinálta, és azóta tudja, hogy a konyha fontos szereplő lesz életében. Volt kitől tanulnia: dédnagymamája a pápai Esterházy kastély egyik szakácsnője volt, és sokat mesélt neki arról is, amikor a háborúban a bekvártélyozó orosz katonákra főzött.

2019. 09. 04.

Országos Trófea Roadshow

Országos Trófea Roadshow

Országjáró roadshow-ra indultunk, hogy bemutassuk a tavasszal International Wine Challenge Trófea-díjat nyert borunkat – ez a világ legbefolyásosabb borversenyének legmagasabb elismerése. A 2017-es Top Selection Grófi Hárslevelű mellett olyan tételekből áll a kóstoló, amelyek az elmúlt években kimagaslóan szerepeltek a világ nagy borversenyein. Megkockáztatjuk, hogy Magyarországon Ilyen válogatás még sosem került a nagyközönség elé.

2019. 07. 25.

Somlói Juhfark Ünnep 2019 - PROGRAM ÉS JEGYEK

Somlói Juhfark Ünnep 2019 - PROGRAM ÉS JEGYEK

4. NAGY SÉTÁLÓ KÓSTOLÓ A SOMLÓ LEGJOBB JUHFARKJAIVAL

2019. 08. 14.

Kertészt keresünk!

Kertészt keresünk!

Téged is elvarázsol a Somló? Kertész/kertépítő végzettséged, vagy gyakorlatod van a kertápolásban, növénygondozásban? Akkor nálunk a helyed.

2019. 07. 13.

Somlói Juhfark Ünnep 2019 – a legjobb tételek egy helyen, egy időben

Somlói Juhfark Ünnep 2019 – a legjobb tételek egy helyen, egy időben

Megtartottuk az idei Somlói Juhfark Ünnep előválogatását. A sétálókóstolóra 15 borászat összesen 25 tételét nevezte, a termelőkből és független szakértőkből álló zsűri ezekből szinte egyhangúan 21 részvételét javasolta a rendezvényen, tehát ezekkel a borokkal találkozhat a nagyközönség október 12-én a negyedik Somlói Juhfark Ünnepen.

2019. 07. 02.

Az IWC Trófea-díjas Grófi Hárslevelű előjegyzése

Az IWC Trófea-díjas Grófi Hárslevelű előjegyzése

A Tornai Pincészet tavasszal negyedszerre nyerte el a világ legbefolyásosabb és legalaposabban bírált borversenye, a londoni International Wine Challenge legmagasabb elismerését, a Trófea díjat. Egy ilyen sorozat hazánkban egyedülálló, és a világban is ritkaságszámba megy. A legújabb Trófea díjas, a Top Selection Grófi Hárslevelű 2017 nem kerül kereskedelmi forgalomba, kizárólag előjegyzésre vásárolható meg.

2019. 06. 18.

Éjszakai Pincetúra: 2019 június 21-22.

Éjszakai Pincetúra: 2019 június 21-22.

Két nap és közte az év legrövidebb, de legizgalmasabb somlói éjszakája, amikor szinte minden pince nyitva tart a hegyen, és mindenből a legjavát kínálja. Nálunk, a Tornai Pincészetben egy premier teszi még különlegesebbé az estét. Itt mutatjuk be a nagyközönségnek a világ legbefolyásosabb borversenyének legmagasabb elismerését, az IWC Tófea díját elnyerő 2017-es Top Selection Grófi Hárslevelűt.

2019. 06. 19.

Országos Trófea-premier Budapesten

Országos Trófea-premier Budapesten

2017-es Top Selection Grófi Hárslevelűnk idén elnyerte az International Wine Challenge, a világ legbefolyásosabb borversenyének legmagasabb elismerését, a Trófea-díjat. A világ top 150 tétele közé került bor országos bemutatóját július 1-én, Budapesten tartjuk, a Kóstolom Borbárban. Délután 1-től 6-ig a sajtó és a szakma, este 7-kor pedig a közönség találkozhat vele. A premier egy különleges kóstoló, amelyen a többi bor is a világ élvonalába tartozó, nemzetközi díjakkal, köztük IWC aranyéremmel elismert tétel. Ilyen válogatás különösen ritkán kerül a nagyközönség elé.

2019. 07. 02.

Bemutattuk 4. Trófea-díjas borunkat, a 2017-es Grófi Hárslevelűt

Bemutattuk 4. Trófea-díjas borunkat, a 2017-es Grófi Hárslevelűt

A világ egyik legnagyobb presztízsű és legalaposabban bírált borversenyén, a londoni International Wine Challenge-en az aranyérmes borok közül választják ki a legjobbak közül is legjobbakat – ezek kapják a Trófea-díjat. Az elismerés idén már negyedik alkalommal került pincészetünkhöz, ezúttal a 2017-es Top Selection Grófi Hárslevelű érdemelte ki. Hétfőn a budapesti Kóstolom borbárban először lehetett megkóstolni a kizárólag előjegyzés útján kapható bort.

2019. 05. 09.

Fantasztikus siker: újabb Trófea díj Londonból

Fantasztikus siker: újabb Trófea díj Londonból

A londoni International Wine Challenge-en, a világ legnagyobb presztízsű borversenyén a korábbi három után most újabb Trófea díjat érdemelt ki a Tornai Pincészet. Ezúttal a 2017-es Top Selection Grófi Hárslevelű kapta meg a legmagasabb elismerést, amelyet a résztvevő 15 ezer bor aranyérmesei közül is kiemelkedőek kapnak meg. A Hárslevelű mellett szárnyal a Tornai Juhfark és a Zenit, ezek a fajtáink is kitűnő eredményeket értek el az idei versenyeken.

2019. 05. 20.

Somló 3 az 1-ben hétvége - 2019 tavasz-nyár

Somló 3 az 1-ben hétvége - 2019 tavasz-nyár

Reggeli + Somló kaland ingyen biciklivel és túratérképpel + Háromfogásos ebéd vagy vacsora. Három az egyben csak 6500 Ft-ért. Bejelentkezés: Sándor Noémi +36 70 339 9821

2019. 03. 12.

SOMLÓ 3 AZ 1 BEN hétvége - május 11-12.

SOMLÓ 3 AZ 1 BEN hétvége - május 11-12.

A hétvégére a Somló – Tornai Étterem – Tornai Borterasz hármast ajánljuk. A javasolt sorrend: üldögélés a teraszon reggelivel és egy pohár borral / frissítővel, aztán biciklis kirándulás vagy séta a Somlón és környékén, majd egy jó ebéd / vacsora az étteremben. A három programot egyben és külön-külön is érdemes kipróbálni!

2019. 05. 15.

Tavaszi kedvezmények

Ilyenkor, májusban már minden 2018-as Friss borunk palackban van és kapható. Néhány tételből korlátozott számban elérhetőek még korábbi évjáratok is, ezeket most, az évjáratváltás alkalmából különleges kedvezményekkel kínáljuk.

2019. 03. 27.

Családi Húsvét a Somlón

Családi Húsvét a Somlón

Húsvétra igazi családi programot kínálunk, hagyományos házi reggelivel, tojáskereséssel és meglepetésekkel. Érdemes mielőbb bejelentkezni, mielőtt elfogynak a helyek!

2019. 03. 07.

„Még sosem kóstoltam ennyire autentikus bort!" Wine Paris 2019

„Még sosem kóstoltam ennyire autentikus bort! Wine Paris 2019

A világ legfontosabb bortermelő országa – bár mennyiségben nem az első – kétségtelenül Franciaország. Egy borszakmai rendezvény Párizsban mindig érdekes, főleg, ha két tekintélyes kiállítás egyesüléséből jön létre, és célközönsége, időzítése, tematikája és lebonyolítása is a lehető legjobb. A Wine Paris ilyen volt. Most februárban rendezték meg először, mi is ott lehettünk, hogy 10 másik borászattal együtt képviseljük Magyarországot. A rendezvény nem a nagyközönségnek, hanem a szakmának szólt, de a tanulságok és a tapasztalatok az érdeklődő borfogyasztó számára is nagyon érdekesek. És hogy a borászokon kívül miért érdekelhet bárkit, hogy mennyire sikeres a magyar bor a világban? Egyszerűen azért, mert ez a magyar bortermelés életben maradásának egyik feltétele.

2019. 03. 07.

Siker az Országos Gasztronómiai Bajnokságon

Siker az Országos Gasztronómiai Bajnokságon

Fekete Norbert, a Tornai Pincészet éttermének séfje bronzérmes lett a tatai Farsang Kupa – Országos Gasztronómiai Bajnokságon. A rangos versenyt a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség 17. alkalommal rendezte meg a hétvégén szakács, cukrász, felszolgáló és pék szakmákban. Az esemény fontos része az olimpiai és vb-felkészülésnek, követelményrendszerét és bírálati módszereit is ennek megfelelően alakították ki. A korábbi indulók közül sokan komoly világversenyeken is dobogós helyezést értek el.

2019. 02. 13.

Tavaszköszöntő hétvége

Tavaszköszöntő hétvége

A tavasz illata, a Somló felfedezése vagy ücsörgés a teraszon a napsütésben. És különleges hétvégi menü kitűnő borokkal. Ezzel várjuk három napon át éttermünkben a tavasz érkezésekor, március 8-9-10-én.

Aktuális

Bemutatkozik új séfünk – szintet lép a Tornai konyha

Domokos Roland első rántottáját 7 éves korában csinálta, és azóta tudja, hogy a konyha fontos szereplő lesz életében. Volt kitől tanulnia: dédnagymamája a pápai ...

Szakács, konyhai kisegítő, felszolgáló állások

Állandó és időszakos munkatársakat keresünk azonnali felvétellel.

Márton-napi libavacsora újborokkal

4 fogás - 5 újbor - Somló múzeum és pincetúra - transzfer

Közösség

1-20   21-40   41-60   61-80   81-100   101-120   121-140   141-160   161-180