borok

Top Selection

tornai family

A borcsaládot a legkiválóbb somlói dűlők válogatott szőlőiből készült kézműves borok alkotják. Egyedi, összetéveszthetetlen íz-világuk kiemelik őket még a somlai borok közül is, amit jól példáz a X. és XI. Pannon Bormustra keretén belül megrendezett palackos borok versenyének kiemelkedő eredménye. Minerális, jellemzően somlói karakterük mellett nagy testű, tartalmas mégis kimondottan, gyümölcsös borok, melyek úgy értek el nemzetközi formátumot, hogy minden ízükben megőrizték a terroir karakterét. Az alkohol, a markáns savszerkezet, a magas extrakt tartalom, a fahordós érlelés olyan egységet, eleganciát és harmóniát alkot bennük, ami egyedülállóvá teszi őket.

KÖVETKEZŐ

» PRÉMIUM

continue tour

TORNAI PINCÉSZET

Top Selection

borok

Tornai Prémium

tornai family

A Prémium borcsalád olyan borokból, fajtákból, stílusokból áll, amelyek méltán reprezentálják a Somlói Borvidéket, megvan bennük az erő, a beltartalom, hogy büszkén hirdessék Somló erejét.

Tökéletes gasztro borok, melyeket jól lehet párosítani ételekhez, de önmagukban fogyasztva is különleges élményt nyújtanak. Jellemző a borcsaládra a tökéletes ár-érték arány, mindegyik bor nagy élményt nyújt akár nemzetközi szinten mérve is.

KÖVETKEZŐ

» FRISS

continue tour

TORNAI PINCÉSZET

Tornai Prémium

borok

Friss

tornai family

Trend, vidámság, mindennapi üdítő.

Hidegerjesztéssel készült, leheletnyi maradékcukrot tartalmazó tételek, amelyek első látásra, szaglásra és reméljük hallásra is elvarázsol. Acéltartályos, irányított erjesztéssel készült, igazi modern somlói. Feldolgozástól a palackozásig reduktív eljárással készített és kezelt tételek, amelyek kihagyhatatlanok a mindennapokból!

TOVÁBB

» KÜLÖNLEGESSÉG

continue tour

TORNAI PINCÉSZET

Tornai Friss

borok

Különlegesség

tornai family

 

A tél beköszöntével a szinte mazsolává töppedt szőlőszemek varázslatos ízét két különleges édes fehérborunk őrzi. Egy kedves, szerethető késői szüretelésű Aranykönny és egy nagyon különleges Somlói Jégbor. E két desszertbor nélkül szinte elképzelhetetlenek az ünnepi asztalok.

VISSZA

» TOP

continue tour

TORNAI PINCÉSZET

Tornai Különlegesség