borok

Top Selection

tornai family

A legkiválóbb somlói dűlők különleges minőségű, válogatott szőlőiből készített borok, amelyekben az alkohol, a markáns savszerkezet, a magas extrakttartalom és a fahordós érlelés egyedülálló egységet, eleganciát és harmóniát alkot. A különleges és egyedi, vulkanikus somlói terroirt tökéletesen visszaadó, minerális, nagy testű, tartalmas borok, amelyek bármilyen mezőnyben azonnal felismerhetőek. Egyedi és összetéveszthetetlen ízviláguk a csúcskategóriában is kiemeli őket, amit a világ legrangosabb borversenyein elért eredmények is bizonyítanak. Ajánljuk családi, baráti összejövetelekre, kiemelkedő, ünnepi alkalmakra.

KÖVETKEZŐ

» PRÉMIUM

continue tour

TORNAI PINCÉSZET

Top Selection

borok

Tornai Prémium

tornai family

Ásványos, testes, mégis gyümölcsös, részben tölgyfahordós érlelésű borok, melyek a megújult somlói tradíciókat jelenítik meg. Prémium boraink elkészítésekor tölgyfahordóban erjesztett-érlelt tételeinket házasítjuk ugyanolyan fajtájú reduktív tételeinkkel. Így alakul ki a Somló modern borainak ízvilága. Ajánljuk ételek mellé és társaságba. Tökéletes gasztroborok, amelyeket jól lehet párosítani a legkülönbözőbb fogásokhoz, de önmagukban fogyasztva is különleges élményt nyújtanak.

KÖVETKEZŐ

» FRISS

continue tour

TORNAI PINCÉSZET

Tornai Prémium

borok

Friss

tornai family

Fiatalos, gyümölcsös, lendületes borok. Reduktív technológiával, nagy gonddal készülnek, hogy minél többet megőrizzenek az egészséges szőlő illat- és zamatanyagaiból. A mindennapok kihagyhatatlan borai télen-nyáron. Ajánljuk könnyű ebédhez vagy vacsorához, grillezéshez, fröccsnek, vagy csak egy pohárral a nap végén.

TOVÁBB

» KÜLÖNLEGESSÉG

continue tour

TORNAI PINCÉSZET

Tornai Friss

borok

Különlegesség

tornai family

A tél beköszöntével a szinte mazsolává töppedt szőlőszemek varázslatos ízét két különleges, édes fehérborunk őrzi. Egy kedves, szerethető, késői szüretelésű Aranykönny és egy nagyon különleges Somlói Jégbor. E két desszertbor teszi teljessé az ünnepi asztalt.

VISSZA

» TOP

continue tour

TORNAI PINCÉSZET

Tornai Különlegesség