A pince a legújabb technológiai elvárásoknak megfelelően készült, a kíméletes feldolgozás után saválló acéltartályokat használunk a reduktív technológiájú irányított borkészítés során. A válogatott, legjobb alapanyagokat 12 órás héjon áztatás után a tradíciókat követve 500 literes tölgyfahordókban erjesztjük, majd 8-10 hónapig érleljük. A saválló acéltartályok kapacitása 9000 hl, ebből 4200 hl hűthető. Az ászoktérben 60 darab magyar ászok tölgyfa hordó található.

A pincészetünk borkészítésének alapja a nagy szakértelemmel, gondosan előállított kiváló minőségű alapanyag.

A pince a legújabb technológiai elvárásoknak megfelelően készült, a kíméletes feldolgozás után saválló acéltartályokat használunk a reduktív technológiájú irányított borkészítés során.

A válogatott, legjobb alapanyagokat 12 órás héjon áztatás után a tradíciókat követve 500 literes tölgyfahordókban erjesztjük, majd 8-10 hónapig érleljük. A saválló acéltartályok kapacitása 9000 hl, ebből 4200 hl hűthető. Az ászoktérben 60 darab magyar ászok tölgyfa hordó található.

A pince saját palackozó üzemmel rendelkezik, ahol a saját palackozáson túl a borvidék számos termelőjének borait töltjük.