A Grand International Wine Award MUNDUS VINI borverseny tavaszi fordulójára rekord számú minta: 6 200 bor érkezett a világ 150 borvidékéről. A 44 országból érkező mintegy 200 nemzetközi borbíráló 4 napon keresztül kóstolta a borokat. A magasan képzett zsűriben vannak a borászok, hivatásos borkereskedők, sommelier és szakértői újságírók is. A vakkóstolón az egyes borokat nemzetközi 100 pontos rendszerben bírálták.

A Tornai Pincészet 2017. február elején palackozta le a 2015-ös évjáratú dűlőszelektált Top Selection Grófi Juhfarkat. A fiatal bor első megmérettetésén ezüst érmet hozott a világ egyik legnagyobb borversenyről.

A Grófi dűlőt a Somló hegy egyik legjobb területeként tartják számon – világklasszis dűlő, mely évről-évre csodálatos szőlőt produkál.

A Grófi Juhfark 2015 illatában túlérett szőlőre emlékeztető aszalt gyümölcsök, mézeskalács, diós sütemény keveredik. Ízben rendkívül gazdag, érett, túlérett gyümölcsök kavalkádja mellett krémesség és kifinomult, lekerekedett savak teszik teljessé a képet. Utóíze hosszú, ásványos, mely tovább fokozza a komplexitást.

Szép kezdés egy fiatal bortól.